Administratörer kan lägga till mappar i arkivet. Gå till arkivet och tryck på Ny mapp, ge mappen ett namn och klicka sedan på Skapa.

När du sedan skapar en användargrupp kan du välja en mapp från menyn och tilldela åtkomsträttigheter till mappen. I fortsättningen, då du till exempel skapar signeringsinbjudningar, måste du välja en mapp där dokumentet ska sparas. Om användargruppen i fråga saknar åtkomsträttigheter till en mapp betyder det också att de inte kan se dokumenten som mappen innehåller.