Om filen inte kan läggas till när anropet skapas och programmet rapporterar "ogiltigt värde" beror detta ofta på att filen som ska läggas till innehåller vissa element som Visma Sign inte kan hantera. Det kan till exempel handla om öppna textfält.

I så fall rekommenderar vi att du återskapar filen i pdf-format med hjälp av följande instruktioner:

• Öppna filen i en förhandsgranskning i webbläsaren
  • Klicka på alternativet Skriv ut
  • Välj alternativet "spara som pdf" från skrivarmenyn och spara den nya filen härifrån
  • Lägg till den nysparade filen i inbjudan

På detta sätt kommer sparandet tekniskt att förenkla filen, varefter det att lägga till filen i inbjudan fungerar som normalt.