Tarkistathan siinä tapauksessa aina oikean yläreunan roolivalikosta, että olet oikeassa näkymässä. Visma Sign toimii siten, että jokaisella voi olla vain yksi käyttäjätunnus palvelussa kerrallaan - kaikkia eri yritystilejä ja yksityistiliä hallinnoidaan samalla käyttäjätunnuksella.


Roolia eri tilien välillä voidaan vaihtaa aina oikean yläreunnan roolivalikosta. Vaikka hallinnoit kaikkia samalla käyttäjätunnuksella, on jokaisen yrityksen tili ja yksityistilisi täysin erillisiä toisistaan.



Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.