Kun olet rakentanut lomakkeen valmiiksi ja haluat aloittaa sen käytön, kannattaa loppuun tarkistaa vielä seuraavat asiat:

• Onhan valmiit lomakkeet ohjattu oikeaan kansioon yrityksen tilillä? (asetukset - kansio)
  • Onhan lomakkeiden täytöstä tuleville kuittauksille määritetty oikea sähköpostiosoite? (Sähköpostiosoite lomakevastauksille)
  • Onko kaikki tarvittavat kentät pakollisia? (kun klikkaat kynä -painiketta valinnan takaa, voit määrittää onko kenttä pakollinen)
  • Oletko esikatsellut täyttölinkillä itse lomaketta? Näyttääkö kaikki hyvältä?
  • Onko lomake julkaistu -tilassa? (ensimmäinen välilehti, sivun alareunassa oleva painike)