Asetukset -välilehdellä voit määrittää mihin kansioon lomakkeet tallentuvat. Valittavissa on kaikki Visma Sign tilinne kansiot, joihin lomakkeen luojalla on oikeus.

Vinkki! Jos haluat antaa osalle käyttäjistä oikeuden vain lomakkeisiin yritystilillä, voit luoda erillisen käyttäjäryhmän Visma Signin asetuksista, jolla on oikeus vain siihen kansioon, jonne lomakkeet on tallennettu.