Om du vill radera ett dokument kan du göra det genom att logga in i Visma Sign och gå till dokumenter.

Om dokumentet ännu inte har signerats kan du först avbryta inbjudan, genom att klicka på Avbryt -knappen, då  kommer inte någon av de inbjudna inte längre att kunna signera dokumentet från den länk som de mottagit.

För att sedan radera dokumenttet kan du klicka på Ta bort. Om inbjudan redan har signerats kan du direkt klicka på Ta bor-knappen. I det här fallet kommer dokumentet att tas bort från arkivet, men det kommer inte att raderas från de andra undertecknarnas arkiv och kommer fortfarande att vara juridiskt giltigt.