Yrityksen asetuksia voidaan muokata pääkäyttöoikeuksilla. Asetukset sivu on jaettu neljään osioon: Yrityksen perustiedot, käyttäjät, viestipohjat, ohjelmistoyhteydet ja palvelupaketit. Alla on kerrottu lyhyesti mitä asetuksia voit muokata milläkin välilehdellä.

Yrityksen perustiedot

Tällä välilehdellä näet ylimmäisenä yrityksen yleiset tiedot, kuten yrityksen nimen, osoitteen, sekä verkkolaskuosoitteen ja operaattoritiedon. Voit vaihtaa yrityksen tunnusvärin kohdassa valikon väri. Väri näkyy mm. allekirjoitusnäytöissä yläpalkin värinä. Anna väri RGB-muodossa. Oikean värikoodin löytämiseksi, voit katsoa tarvittaessa ohjeita esimerkiksi seuraavasta osoitteesta: https://www.w3schools.com/colors/colors_picker.asp

Perustiedoissa voit ladata myös yritykselle logon klikkaamalla hiirellä logolle valittua kohtaa. Logon tulee olla JPG-, PNG- tai GIF-kuvatiedosto, jonka koko on enintään puoli megatavua. Logo näkyy allekirjoittajalle allekirjoitusprosessin aikana. Tunnusvärin ja logon lisäämisen jälkeen kannattaa tarkistaa, että allekirjoituksen aikana asiat näkyvät haluamallasi tavalla. Joskus esimerkiksi logoa on syytä rajata tai väri valita alkuperäisestä poikkeavaksi siten, että kaikki asiat erottuvat oikein.

Kutsuasetukset kohdassa voi määrittää yritykselle sallitut allekirjoitustavat. Nämä asetukset määrittävät voiko yritys käyttää sekä vahvaa tunnistautumista, että kevyttä allekirjoitusta ja kumpi asetus on oletuksena päällä kutsuilla.

Viimeisenä välilehdeltä löytyy kutsupohjat. Yrityksen pääkäyttäjät voivat luoda ja muokata yrityksen kutsupohjia, joiden avulla voidaan nopeuttaa kutsun lähetysprosessia.

Kutsuasetukset -kohdasta tilin pääkäyttäjä voi säätää kutsun oletus voimassaoloaikaa. Tässä määritetty aika näkyy oletuksena kutsun luontivaiheessa. Voimassaoloaika voi olla 1-180 päivää.

Käyttäjät

Käyttäjät välilehdeltä löydät listan kaikista yrityksen käyttäjistä, sekä kaikista käyttäjäryhmistä, joita tilille on luotu. Voit lisätä ja muokata uusia käyttäjiä ja käyttäjäryhmiä, sekä poistaa niitä.

Viestipohjat

Viestipohjat -välilehdellä voit luoda valmiita saateviestipohjia, sekä lähetyslistoja. Saateviestipohjilla voit lisätä helposti haluamasi viestin lähetettäviin kutsuihin, eikä sinun näin tarvitse kirjoittaa viestiä aina uudestaan. Lähetyslistoilla voit puolestaan nopeuttaa allekirjoittajien lisäystä kutsuille ja lisätä kerralla kaikki yhdelle listalle lisätyt allekirjoittajat, huomioina kuitenkin että kutsulla voi  maksimissaan 50 allekirjoittajaa.

Ohjelmistoyhteydet

Seuraavalta välilehdeltä löydät kaikki olemassa olevat ohjelmistoyhteydet, sekä tilillenne asetetut integraatiot.

Palvelupaketit

Viimeinen välilehti on käytettyjen allekirjoitusten seuraamista ja palvelupaketin vaihtoa varten. Palvelupaketit -välilehdellä voit määrittää haluamasi aikavälin ja tarkistaa kuinka paljon allekirjoituksia ja tekstiviestejä on käytetty kyseisenä aikana. Haettavan ajanjakson pituus voi olla enintään 45 päivää. Voit myös vaihtaa palvelupaketin toiseen painamalla halutusta palvelupaketista ja vahvistamalla vaihdoksen.