Jos unohdat salasanasi, voit vaihtaa sen kirjautumissivun kautta. Klikkaa Salasana unohtunut? -painiketta, niin sinut ohjataan vahvaan tunnistautumiseen ja voit sen jälkeen vaihtaa tilisi salasanan.

Entä jos en muista käyttäjätunnusta?

Ei hätää! Voit tehdä silloin uudelleen rekisteröinnin yksityishenkilönä, eli täyttää rekisteröinti sivulle sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja salasanan ja rekisteröityä uudestaan. Koska sinut ohjataan vahvaan tunnistautumiseen, tunnistaa Visma Sign käyttäjäsi ja siirtää sinut vanhalle olemassa olevalle tilille. Uutta ympäristöä ei näin ollen luoda. Tilin sisältö ja siihen liitetyt yritykset säilyvät ennallaan.