Allekirjoituskutsujen lähettämisestä voi tehdä helpompaa kolmen asetuksen avulla. Näitä ovat:

Kutsupohjat

Saateviestipohjat

Lähetyslistat

Pääkäyttäjät voivat luoda yllä mainittuja valmiita asetuspohjia, jotka ovat yritystilin käyttäjien käytettävissä.

Kutsupohjat

Kutsupohjille on mahdollista asettaa oletukseksi halutut asetukset, joiden avulla voidaan nopeuttaa ja yksinkertaistaa kutsun lähettämisen prosessia. Kutsupohja on siis niin kutsuttu asetuspohja.

Kutsupohjia voidaan luoda yrityksen asetuksista kohdasta asetukset -> yrityksen perustiedot -> kutsupohjat -> luo uusi kutsupohja. Kutsupohjia voidaan luoda aina käyttäjäryhmä kohtaisesti.

Valmista kutsupohjaa voi hyödyntää kutsun lähetysnäkymässä sivun vasemmasta yläreunasta.

Saateviestipohjat

Allekirjoituskutsulle on mahdollista lisätä oma teksti, joka lisätään osaksi kutsuviestiä. Näitä tekstejä kutsutaan saateviesteiksi. Mikäli haluat luoda valmiin tekstin, voit tehdä sellaisen kohdasta asetukset - viestipohjat - saateviestipohjat.

Lähetyslistat

Haluatko tallentaa allekirjoittajien sähköpostiosoitteet myöhempää käyttöä varten? Voit luoda erilaisia lähetyslistoja, joihin tallennat vastaanottajien sähköpostiosoitteet valmiiksi.

Lähetyslistoja voidaan luoda yrityksen asetuksista kohdasta asetukset -> viestipohjat -> lähetyslistat -> luo uusi lähetyslista.

Listan avulla voit lisätä allekirjoittajat kutsulle kerralla käyttämällä "valitse lähetyslista" -toimintoa kutsun luontivaiheessa.