Kun haluat rekisteröidä allekirjoituspalveluun yrityksesi, yhdistyksesi, viranomaisen, säätiön tms. käyttöön, aloita rekisteröinti osoitteessa https://sign.visma.net/fi/register

1. Täytä ensin omat tietosi ja klikkaa "haluan rekisteröidä myös yrityksen/yhteisön" avataksesi tarvittavat kentät yrityksen tietoja varten.

2. Täytä kaikki tiedot ja valitse haluamasi palvelupaketti.

3. Kun kaikki tiedot on täytetty, klikkaa rekisteröidy -painiketta ja siirry tunnistautumaan vahvasti.

Valmista! Yritys löytyy tämän jälkeen käyttäjätunnuksesi takaa.

Jos haluat rekisteröidä useita yrityksiä, täytä jokaisesta rekisteröitymislomake erikseen.