Mikäli yrityksen asetuksissa on valittu mahdollisuus käyttää sekä vahvaa tunnistautumista, että kevyttä allekirjoitusta, voidaan haluttu allekirjoitustapa valita kutsun luontivaiheessa. Vahva tunnistautuminen tai kevyt allekirjoitus on mahdollista asettaa päälle myös ainoastaan yhdelle allekirjoittajalle klikkaamalla mukauta -painiketta halutun allekirjoittajan vierestä.

Huomaathan, että jos asetuksissa on määritetty ainoastaan vahva tunnistautuminen tai kevyt allekirjoitus ilman muokkausmahdollisuutta, ei kyseistä painiketta löydy ollenkaan kutsun luontivaiheessa.