Kun aloitat Visma Signin käytön yritystilillä, suosittelemme ensin tarkistamaan seuraavat asiat kuntoon, niin käytön aloittaminen on sujuvampaa:

1. Lisää arkistoon ensiksi erilaisia kansioita. Tulet tarvitsemaan näitä kun haluat luoda käyttäjäryhmiä.

2. Lisää seuraavaksi tilille erilaisia käyttäjäryhmiä, joille annat oikeuden aina yhteen tai useampaan kansioon. Voit luoda ryhmiä kohdasta asetukset - käyttäjät - lisää uusi ryhmä.

3. Kun ryhmät on luotu, lisää yrityksen tilille käyttäjät. Muista valita mihin ryhmään haluat heidät laittaa. Voit lisätä uusia käyttäjiä kohdasta asetukset - käyttäjät - lisää uusi käyttäjä.

4. Lisää yritystilille logo, joka tulee näkyviin yritystililtä luotuihin allekirjoituskutsuihin. Voit lisätä logon kohdasta asetukset - yrityksen perustiedot. Logon tulee olla JPG-, PNG- tai GIF-kuvatiedosto, jonka koko on enintään puoli megatavua.

5. Määritä sallitut allekirjoitustavat: saako kutsuja luoda vahvalla tunnistautumisella vai kevyellä allekirjoituksella? Tai kenties molemmilla? Mene kohtaan asetukset - yrityksen perustiedot - kutsuasetukset ja määritä voiko molempia tapoja käyttää ja kumpaa käytetään oletuksena.

Mikä on vahvan tunnistautumisen ja kevyen allekirjoituksen ero? Lue lisää täältä.