När du börjar använda Visma Sign i ditt företagskonto rekommenderar vi att du först kontrollerar följande saker för att göra din start smidigare:

1. Lägg först till olika mappar i ditt repository. Du kommer att behöva dessa när du vill skapa användargrupper.

2. Lägg sedan till olika användargrupper på kontot, som du alltid kommer att ge tillgång till en eller flera mappar. Du kan skapa grupper under Inställningar - Användare - Lägg till ny grupp.

3. När grupperna har skapats lägger du till användare på företagskontot. Kom ihåg att välja vilken grupp du vill placera dem i. För att lägga till nya användare går du till Inställningar - Användare - Lägg till ny användare.

4. Lägg till en logotyp på företagskontot som ska visas på de signaturinbjudningar som skapas från företagskontot. Du kan lägga till logotypen i Inställningar - Grundläggande företagsinformation. Logotypen måste vara en JPG-, PNG- eller GIF-bildfil som är upp till en halv megabyte stor.

5. Definiera de tillåtna signaturmetoderna: kan du skapa inbjudningar med stark autentisering eller lätt signatur? Eller kanske både och? Gå till Inställningar - Grundläggande företagsinformation - Inbjudningsinställningar och ange om båda metoderna kan användas och vilken som ska användas som standard.

Val av signeringsmetod då en inbjudan skapas

https://support.vismasign.fi/sv-SE/support/solutions/articles/77000469883-val-av-signeringsmetod-da-en-inbjudan-skapas