Når du begynner å bruke Visma Sign i bedriftskontoen din, anbefaler vi at du først sjekker følgende ting for å gjøre oppstarten smidigere:

1. Først legger du til forskjellige mapper i depotet ditt. Du trenger disse når du vil opprette brukergrupper.

2. Deretter legger du til ulike brukergrupper på kontoen, som du alltid vil gi tilgang til en eller flere mapper. Du kan opprette grupper under Innstillinger - Brukere - Legg til ny gruppe.

3. Når gruppene er opprettet, legger du til brukere på bedriftskontoen. Husk å velge hvilken gruppe du vil plassere dem i. Du legger til nye brukere ved å gå til Innstillinger - Brukere - Legg til ny bruker.

4. Legg til en logo på bedriftskontoen som skal vises på signaturinvitasjonene som opprettes fra bedriftskontoen. Du kan legge til logoen i Innstillinger - Grunnleggende bedriftsinformasjon. Logoen må være en JPG-, PNG- eller GIF-bildefil på opptil en halv megabyte.

5. Definer de tillatte signaturmetodene: Kan du opprette invitasjoner med sterk autentisering eller lett signatur? Eller kanskje begge deler? Gå til Innstillinger - Grunnleggende bedriftsinformasjon - Invitasjonsinnstillinger, og angi om begge metodene kan brukes, og hvilken av dem som skal brukes som standard.

Valg av signeringsmetode ved opprettelse av en invitasjon

https://support.vismasign.fi/nb-NO/support/solutions/articles/77000469883-valg-av-signeringsmetode-ved-opprettelse-av-en-invitasjon