Kun allekirjoituskutsu on lähetetty, sen muokkausmahdollisuudet ovat tämän jälkeen rajalliset.

Mitä kutsulle voidaan muokata?

- Kutsu voidaan peruuttaa, jos se on esimerkiksi virheellinen.

Kutsun peruuttaminen tapahtuu seuraavalla tavalla:

Avaa ensin kyseinen kutsu arkistosta klikkaamalla kutsun nimeä. Kun kutsun lisätiedot aukeavat näytölle, löydät peruuta -painikkeen sivun oikeasta yläreunasta. Kun kutsu peruutetaan, käyttämättömät kutsulinkit sulkeutuvat, eikä niitä voi avata enää. Kun kutsu on peruutettu, ilmestyy samaan kohtaan poista -painike, jolla voit halutessasi poistaa kutsun kokonaan arkistosta.

- Yksittäisen allekirjoittajan sähköpostiosoitetta ja/tai puhelinnumeroa voidaan muokata kutsulle jos kyseisen allekirjoittajan kutsun tila on "uusi". Mikäli allekirjoittajan rivin perässä on sininen muokkaa -painike, on toiminto käytettävissä. Tallennus lähettää viestin automaattisesti uuteen osoitteeseen ja/tai numeroon. Mikäli kutsulla on käytössä turvakutsu -toiminto, ei uutta tekstiviestiä lähde muokattuun numeroon.

Mitä kutsulle ei voida muokata?

Yllä mainittujen lisäksi kutsua ei voi muokata muulla tavalla lähetyksen jälkeen. Valitettavasti voimassaoloaikaa tai allekirjoittajia ei voi siis esimerkiksi poistaa tai vaihtaa lähetyksen jälkeen. Myöskään tiedostoon ei voi tehdä enää muutoksia tässä vaiheessa.