Kun siirryt päävalikosta avoimet kutsut -kansioon, näet kaikki ne asiakirjat joista vielä puuttuu allekirjoituksia. Yrityskäytössä näkymässä ovat ne asiakirjat, joiden kansioihin käyttäjällä on vähintään lukuoikeus.

Avoimet kutsut -kansiossa voit tehdä seuraavia asioita:

1. Voit tarkastella vanhinta ja uusinta kutsua suoraan otsikon alapuolelta.

2. Lähetä muistutus -painikkeella voit lähettää kutsutuille muistutuksen, mikäli he eivät ole allekirjoittaneet vielä asiakirjaa. Tällöin kaikki, joilta puuttuu vielä allekirjoitus kyseiseltä asiakirjalta, saavat muistutusviestin. Jos kutsut on asetettu lähtemään järjestyksessä, vain allekirjoitusvuorossa oleva henkilö saa muistutuksen. Jos haluat lähettää muistutuksen vain yhdelle henkilölle, voit avata kutsun ja valita lähetä muistutus -painikkeen kutsutun nimen vierestä.

Huomaa, että jos käytät kutsun lähetyksessä tekstiviestiä, menee muistutuksen tekstiviestistä uusi veloitus.

3. Voit ladata asiakirjan omalle koneellesi PDF-muodossa avaamalla asiakirjan ja valitsemalla lataa.

4. Kun avaat asiakirjan, näet asiakirjan luoneen käyttäjän tiedot ja kutsun lähetysajan.

5. Voit tarkastella asiakirjan tilaa ja allekirjoittajia allekirjoitustietoineen.

6. Voit tarkastella jokaisen kutsun yksilöivää tunnistetta eli UUID tunnistetta, jonka löydät lähetä muistutus -painikkeen vasemmalta puolelta.

7. Voit poistaa tai peruuttaa kutsun.