Jos yritys haluaa käyttää Visma Sign -palvelua muista sovelluksista tai verkkopalveluista, pääkäyttäjän täytyy antaa ulkoiselle sovellukselle lupa käyttää yrityksen Visma Sign -tiliä. Yleisimmin käytetty sovellus on Visma Sign Forms -verkkolomakepalvelu.

Kun yritys on ottamassa käyttöön yhteyttä ulkoisen sovelluksen ja Visma Sign -palvelun välillä, kaikki yrityksen pääkäyttäjät saavat sähköpostilla pyynnön käydä hyväksymässä ohjelmistoyhteys. Kun pääkäyttäjä kirjautuu palveluun ja hyväksyy sovelluspyynnön, ulkoinen sovellus voi luoda allekirjoituskutsuja, noutaa asiakirjojen tilan ja noutaa allekirjoitetut asiakirjat. Ohjelmistoyhteydet ovat kohdassa Asetukset -> Ohjelmistoyhteydet.

Ohjelmistoyhteyden voi tarvittaessa sulkea sen vieressä olevasta peruuta-painikkeesta, esimerkiksi kun yritys lopettaa ulkoisen sovelluksen käytön.