Huomasitko, että allekirjoittajan sähköpostiosoite tai puhelinnumero on väärin? Ei hätää, sillä voit muokata lähetettyä kutsua seuraavalla tavalla:

1. Avaa kyseinen kutsu arkistosta.

2. Klikkaa muokkaa -painiketta haluamasi allekirjoittajan kohdalla, jotta kentät muuttuvat muokattavaksi.

3. Kun olet valmis, klikkaa tallenna.

Kun olet tallentanut toiminnon, kutsun sähköposti ja/tai tekstiviesti lähetetään uudelleen. Mikäli kutsu on jo avattu, ei muokkaus mahdollisuus ole valittavissa.