Tarvitset sähköiseen allekirjoittamiseen selaimen ja pankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Sinun ei tarvitse rekisteröityä palveluun, eikä antaa mitään tietojasi ennen kuin näet mitä olet allekirjoittamassa.

1. Aloita allekirjoittaminen avaamalla kutsulinkki.

2. Syötä salasana kenttään, jolloin pääset tarkastelemaan allekirjoitettavaa dokumenttia.

3. Tutustu dokumenttiin valitsemalla esikatsele asiakirjaa

4. Valitse tunnistautumismaa ja tunnistautumistapa.

5. Tunnistautumisen jälkeen valitse allekirjoita asiakirja.

6. Saat sähköpostiisi viestin ja allekirjoitetun dokumentin, kun kaikki osapuolet ovat sen allekirjoittaneet. Jos kutsun luoja on estänyt tämän, voit tarkastella asiakirjaa lataamalla sen suoraan tai rekisteröitymällä osoitteessa https://sign.visma.net/fi/register ja kirjautumalla sen jälkeen palveluun. Vahvalla tunnistautumisella allekirjoitetut asiakirjat löytyvät Visma Sign selainpalvelun arkistosta.

Visma Signilla voi nyt allekirjoittaa myös ilman vahvaa tunnistautumista. Kutsun luoja määrittää vaaditaanko allekirjoittajalta vahva tunnistautuminen vai allekirjoitetaanko dokumentti ilman vahvaa tunnistautumista. Mikäli olet saanut kutsun, jonka allekirjoittaminen tapahtuu ilman vahvaa tunnistautumista, voit lukea aiheesta lisää tästä.