Jos unohdat salasanasi tai käyttäjätunnuksesi, löydät apua kirjautumissivulta. Jos sinulla on pääsy palvelussa käyttäjätunnuksena käyttämääsi sähköpostiin, valitse Salasana unohtunut? -painike. Saat linkin sähköpostiisi, ja sitä seuraamalla voit luoda uuden salasanan.

Jos olet unohtanut kokonaan millä sähköpostiosoitteella rekisteröidyit tai salasanan palautuksen linkki ei toimi, voit rekisteröityä uudelleen yksityishenkilönä osoitteessa  https://sign.visma.net/fi/register ja kirjautua sitten sisään. Palvelu muistaa kirjautumistietosi ja pääset sitä kautta myös päivittämään salasanasi.

Kaikki asiakirjat, oikeudet eri yrityksiin ja muut tietosi pysyvät tallessa uudelleen rekisteröitymisestä huolimatta, mutta näin saat voimaan uuden sähköpostiosoitteen ja uuden salasanan.