Voit rekisteröidä Visma Sign -palvelun omaan käyttöösi veloituksetta. Rekisteröidyttyäsi näet vahvalla tunnistautumisella allekirjoittamasi asiakirjat palvelun arkisto -osuudessa (Poikkeuksena ovat asiakirjat, jotka on allekirjoitettu yrityksen roolin kanssa). Rekisteröidy palveluun Visma Sign verkkosivulta https://vismasign.fi/

1. Valitse kirjaudu ja sen jälkeen rekisteröidy

2. Täytä tietosi rekisteröitymislomakkeella.

3. Varaa valmiiksi henkilökohtaiset pankkitunnuksesi tai mikäli käytät mobiilivarmennetta niin matkapuhelimesi.

4. Tietojen antamisen jälkeen klikkaa rekisteröidy ja tunnistaudu. Tunnistauduttuasi saat sähköpostiin varmistusviestin.

5.  Seuraa viestissä olevaa linkkiä. Jos viestiä ei kuulu, tarkasta roskapostikansio.

6. Tunnistautumisen ja sähköpostin vahvistamisen jälkeen palvelu on käyttövalmis.