Jos lähettäjä luo allekirjoituskutsun luontivaiheessa useista dokumenteista erillisen kutsun valinnalla "Lähetä tiedostot erillisinä asiakirjoina", muodostuu näistä vastaanottajalle kutsu, jonka dokumentit on liitetty saman kutsulinkin taakse. Tämä mahdollistaa sen, että useita kutsuja voidaan allekirjoittaa helposti kerralla.

Saapuneessa kutsuviestissä on tällöin kerrottu mitä kaikkia asiakirjoja kutsu koskee ja kun avaat kutsulinkin salasanalla, löydät kaikki asiakirjat, jotka voit allekirjoittaa samalla kertaa.

Kun olet tutustunut asiakirjoihin, voit valita mitkä kaikki haluat allekirjoittaa. Voit valita joko osan tai kaikki. Kutsulinkki toimii niin kauan, että jokainen asiakirja on allekirjoitettu.

Jos kutsut on luotu erikseen ilman lähettäjän määrittämää valintaa, ei muita asiakirjoja voida allekirjoittaa kerralla.