Pääset luomaan uuden asiakirjatyypin Asiakirjat-näkymästä. Otathan huomioon että vain pääkäyttäjät pääsevät luomaan asiakirjatyyppejä.

1. Valitse ensin Asiakirjatyypit:
  2. Valitse seuraavaksi Luo uusi asiakirjatyyppi:
  3. Anna asiakirjatyypille nimi jota sen alla olevat asiakirjat edustavat. Asiakirjatyypin nimi voisi olla esimerkiksi työsopimukset, valtakirjat, kumppanisopimukset jne. Voit halutessasi lisätä asiakirjatyypille myös kuvauksen jossa kerrot tarkemmin millaisia asiakirjoja tyypin alle kuuluu.
  4. Klikkaa lopuksi Luo asiakirjatyyppi-painiketta ja olet valmis!

Psst! Kun haluat antaa tietyille käyttäjille oikeuden luomaasi asiakirjatyyppiin, voit tehdä tämän lisäämällä haluamallesi käyttäjäryhmälle oikeuden kyseiseen asiakirjatyyppiin Asetukset > Käyttäjät > Käyttäjäryhmät-kohdasta. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että sinulla on käyttäjäryhmä HR jolle annat oikeudet Työsopimukset-asiakirjatyyppiin.