Yrityksen pääkäyttäjän oikeuksilla onnistuu yrityksen perustietojen päivitys. Y-tunnusta lukuunottamatta pääkäyttäjä pääsee muokkaamaan kaikkia yrityksen tietoja.

1. Kirjaudu sisään Visma Sign -palveluun
  2. Valitse Asetukset vasemman reunan palkista
  3. Valitse “Muokkaa” Yrityksen perustietojen välilehdellä, jonka jälkeen näkyviin avautuvat kentät tietojen päivitystä varten
  4. Päivitä tarvittavat tiedot oikeisiin kohtiin. Huomaathan, että mikäli lisäät verkkolaskuosoitteen, tulee lisätä myös tieto verkkolaskuoperaattorista. Tiedoissa tulee aina olla myös yrityksen postiosoite, vaikka laskut lähetettäisiinkin verkkolasku- tai sähköpostilaskutusosoitteeseen. Suosimme ensisijaisesti sähköisiä lähetyskanavia.
  5. Muista tallentaa