Så här skapar du en inbjudningsmall:

Företagets administratörer kan skapa färdiga inbjudningsmallar och redigera dem efter behov. Det är möjligt att ställa in önskade standardinställningar för inbjudningsmallar, vilket kan påskynda och förenkla inbjudningsprocessen. Inbjudningsmallar är inte tillgängliga för privata användarkonton.

Inbjudningsmallar skapas från Inställningar > Organisationsinfo > inbjudningsmallar > Lägg till ny mall

Då du skapar en ny inbjudningsmall väljer du alltid den användargrupp som den mallen är tillgänglig för. Dessutom väljs mappen där inbjudningsmallen sparas. Observera att den valda användargruppen bestämmer vem som ser inbjudningsmallen, dvs. att den mallen du skapar är inte nödvändigtvis tillgänglig för alla användare i företaget.

Du kan sedan ställa in de återstående inbjudningsinställningarna som du vill. När du väljer önskad inbjudningsmall då signeringsinbjudan skapas, ändras inställningarna automatiskt till de inställningar som du sparat på inbjudningsmallen.

Så här använder du en inbjudningsmall:

Om kontoadministratörer har skapat inbjudningsmallar för företaget, kommer alla inbjudningsmallar tillgängliga för användaren att visas under länken Välj inbjudningsmall högst upp på sidan i fliken Nytt dokument. Observera att olika användargrupper har olika mallar att välja mellan.

Även om användaren väljer en färdig mall för inbjudan, kan han ändå redigera inbjudans inställningar själv. Inbjudningsmallen ger helt enkelt de önskade standardalternativen.