När du vill registrera Visma Sign för ditt företag, förening, organisation, stiftelse etc. kan du starta registreringen på https://sign.visma.net/sv/register

När du registrerar ett företag blir du även administratör för företagets Visma Sign-konto och med dina admin rättigheter kan du redigera inställningar, hantera användare och deras rättigheter och lägga till nya användare.

1. När du har fyllt i dina personliga uppgifter väljer du Jag vill också registrera ett företag/en förening till tjänsten. Då öppnas fälten för företagets uppgifter på registreringsformuläret. Skriv in ditt företags namn noggrant i dess officiella format.

2. Om du inte själv är firmatecknare i ditt företag kan du efter registrering lämna in en fullmakt undertecknad av företagets firmatecknare till Visma Sign kundsupport via e-post till hjalp.sign@visma.com. Fullmakten får vara i fri form, men det ska framgå att du har rätt att registrera tjänsten Visma Sign för företagsbruk och agera som kontots administratör.

3. För att slutföra registreringen behöver du ditt personliga bank-ID. Dessutom måste du komma åt den e-postadress du anger i din personliga information på registreringsformuläret.

4. När du har genomfört registreringen är tjänsten omedelbart klar att användas.

5. Om du vill registrera flera företag, fyll i anmälningsformuläret för var och ett företag separat.