Kutsupohjan luominen:

Yrityksen pääkäyttäjät voivat nyt luoda yritykselle valmiita kutsupohjia ja muokata niitä tarvittaessa. Kutsupohjille on mahdollista asettaa oletukseksi halutut asetukset, joiden avulla voidaan nopeuttaa ja yksinkertaistaa kutsun luomisen prosessia. Kutsupohjat eivät ole käytettävissä yksityiskäyttäjän tilillä.

Kutsupohjia voidaan luoda yrityksen asetuksista kohdasta asetukset -> yrityksen perustiedot -> kutsupohjat -> luo uusi kutsupohja

Kun luodaan uutta kutsupohjaa, valitaan aina käyttäjäryhmä, jonka käytettävissä kyseinen pohja on. Tämän lisäksi valitaan kansio, johon kutsupohja tallennetaan. Otathan tässä tapauksessa huomioon, että valittu käyttäjäryhmä määrää, kuka näkee kutsupohjan, joten tekemäsi pohja ei välttämättä ole käytettävissä kaikilla yrityksen käyttäjillä.

Tämän jälkeen voit asettaa loput kutsun asetukset haluamallasi tavalla. Kun kutsun luontivaiheessa valitaan haluttu kutsupohja, asetukset vaihtuvat automaattisesti niin, kuin olet ne pohjalle määrittänyt.

Kutsupohjan käyttäminen:

Jos tilin pääkäyttäjät ovat tehneet yritykselle kutsupohjia, ovat kaikki käyttäjän valittavissa olevat  kutsupohjat näkyvissä sivun yläreunan vetovalikossa uusi asiakirja -välilehdellä. Huomaathan, että eri käyttäjäryhmillä on valittavissa eri pohjat.

Vaikka käyttäjä valitsisi kutsulle valmiin pohjan, voi hän kuitenkin muokata jokaista valintaa vielä itse. Kutsupohja määrittää vain halutut oletusvalinnat päälle automaattisesti.