Kun haluat rekisteröidä allekirjoituspalvelun yrityksesi, yhdistyksesi, viranomaisen, säätiön tms. käyttöön, aloita rekisteröinti osoitteessa https://sign.visma.net/fi/register 

Jatkossa ohjeessa puhutaan yrityksen rekisteröitymisestä ja käytöstä, mutta samat menettelyt ovat käytössä riippumatta organisaation tyypistä. Kun rekisteröit yrityksen, sinusta tulee samalla yrityksen Visma Sign tilin pääkäyttäjä, ja pääkäyttöoikeuksillasi voit muokata asetuksia, hallinnoida käyttöoikeuksia, sekä lisätä käyttäjiä. 

 

1. Kun olet täyttänyt omat tiedot, valitse haluan rekisteröidä palveluun myös yrityksen/yhteisön. Rekisteröintilomakkeelle avautuu tarvittavat lisäkentät. Kirjoitathan yrityksen nimen huolellisesti sen viralliseen muotoon.

2. Jos et ole nimenkirjoitusoikeudellinen yrityksessäsi, voit toimittaa rekisteröinnin jälkeen yrityksen nimenkirjoittajan allekirjoittaman valtakirjan Visma Sign -asiakastukeen sähköpostitse osoitteeseen tuki.sign@visma.com. Valtakirja on vapaamuotoinen, mutta siitä tulee selvitä että sinulla on oikeus rekisteröidä Visma Sign -palvelu yrityksen käyttöön ja toimia sen pääkäyttäjänä.

3. Tarvitset rekisteröitymisen loppuun viemiseksi henkilökohtaiset pankkitunnuksesi tai matkapuhelinliittymässäsi mobiilivarmenteen. Lisäksi sinun tulee päästä siihen sähköpostiin, jonka osoitteen annat henkilökohtaisissa tiedoissasi rekisteröintilomakkeella.

4. Kun olet tehnyt rekisteröintitoimenpiteet, palvelu on heti valmis käyttöön, mikäli yrityksellä ei ole esim. merkittäviä luottohäiriöitä tai muita erillisen tarkastelun vaativia tietoja Visman asiakasrekisterissä. 

5. Jos haluat rekisteröidä useita yrityksiä, täytä jokaisesta rekisteröitymislomake erikseen.

 Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.