Jos asiakirjaan on pyydetty allekirjoitus yrityksen edustajana, tai jos allekirjoitat huoltajana alaikäisen puolesta tai edunvalvojana, allekirjoitusvaiheessa sinulta kysytään edustusoikeutesi luonne sekä edustamasi tahon tiedot. Tämä kysytään tunnistautumisen jälkeen.

Valitse ensin nimenkirjoitusoikeus, toimivaltaoikeus tai huoltaja/edunvalvoja sen mukaan mihin olet oikeutettu.

- Jos sinulla on yhteen tai useampaan yritykseen Visma Sign -käyttöoikeus, saat valituksi yrityksen suoraan painikkeesta. Jos haluttua yritystä ei ole painikkeena, kirjoita sen nimi virallisessa muodossa sille varattuun kohtaan.

- Jos edustat henkilöä, valitse ensin Huoltaja/edunvalvoja ja kirjoita sitten edustettavan henkilön nimi ja syntymäaika avautuviin kohtiin.