1. Lomakkeen täyttäminen ja allekirjoittaminen alkaa, kun allekirjoittaja joko valitsee saamansa lomakelinkin tai lataa verkkosivun jolle lomake on upotettu. Lomake on helposti täytettävissä ja allekirjoitettavissa myös matkapuhelimella tai muulla pienellä ruudulla.

2. Täytä lomakekentät. Pakollisiksi määritellyt kentät tunnistat * -merkistä.

3. Kun olet täyttänyt kaikki kentät, paina Allekirjoita.

4. Valitse haluamasi tunnistustapa ja tunnistaudu.

5.  Lomake on nyt allekirjoitettu!

Allekirjoitettu lomake tallentuu aina Visma Sign palvelun arkistoon. Voit rekisteröityä Visma Signiin osoitteessa https://sign.visma.net/fi/register . Riippuen lomakkeen asetuksista, voidaan lomake ladata suoraan sen täyttämisen jälkeen tai se voidaan lähettää sähköpostitse. Tähän vaikuttaa kuitenkin se, mitä lomakkeen luoja on asetuksissa valinnut.