Lomakkeen luonnin viimeinen vaihe on siirtyä Käyttöönotto -välilehdelle, josta löydät lomakkeen lähetystä varten linkin ja iFrame-koodin.

Linkki:

Voit lähettää linkin esimerkiksi sähköpostilla tai tekstiviestillä, tai liittää sen verkkosivuillesi. Valitsemalla linkin, lomake avautuu selaimeen, ja sen voi täyttää ja allekirjoittaa esimerkiksi matkapuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

iFrame-koodi:

iFrame-koodi mahdollistaa lomakkeen upottamisen suoraan verkkosivujesi tai selaimella käytettävän sovelluksen osaksi. Upotuskoodi on normaalia HTML-koodia, ja käytännössä millä tahansa verkkosivujen muokkaustavalla pystyt liittämään sen osaksi sivujasi. Upotuskoodissa olevat lomakenäkymän kokoa säätelevät parametrit ovat vapaasti muokattavissasi niin, että lomake näkyy oikean kokoisena sivuillasi. Älä muuta lomakkeen verkko-osoitetta, eli src-parametria millään tavalla.

Verkkosivulle upotettu lomake latautuu samalla kun verkkosivu ladataan. Sen voi täyttää ja allekirjoittaa poistumatta verkkosivulta. Allekirjoittamisen jälkeiset viestit näytetään suoraan verkkosivun sisällä. Huomioitan, että mahdollinen ohjaus verkko-osoitteeseen koskee vain iFrame-ikkunan sisältöä, ei koko verkkosivua. Yleensä on järkevämpää käyttää allekirjoituksen jälkeistä muokattua viestiä, jossa kerrot miten allekirjoittaja jatkaa asiointiaan verkkosivusi navigointielementtejä käyttäen allekirjoituksen jälkeen.