Lomakkeen luonnin viimeinen vaihe on siirtyä Käyttöönotto -välilehdelle, josta löydät lomakkeen lähetystä varten linkin ja iFrame-koodin.

 

 

 Linkki:

Voit lähettää linkin esimerkiksi sähköpostilla tai tekstiviestillä, tai liittää sen verkkosivuillesi. Valitsemalla linkin, lomake avautuu selaimeen, ja sen voi täyttää ja allekirjoittaa esimerkiksi matkapuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

 

iFrame-koodi:

iFrame-koodi mahdollistaa lomakkeen upottamisen suoraan verkkosivujesi tai selaimella käytettävän sovelluksen osaksi. Upotuskoodi on normaalia HTML-koodia, ja käytännössä millä tahansa verkkosivujen muokkaustavalla pystyt liittämään sen osaksi sivujasi. Upotuskoodissa olevat lomakenäkymän kokoa säätelevät parametrit ovat vapaasti muokattavissasi niin, että lomake näkyy oikean kokoisena sivuillasi. Älä muuta lomakkeen verkko-osoitetta, eli src-parametria millään tavalla.

Verkkosivulle upotettu lomake latautuu samalla kun verkkosivu ladataan. Sen voi täyttää ja allekirjoittaa poistumatta verkkosivulta. Allekirjoittamisen jälkeiset viestit näytetään suoraan verkkosivun sisällä. Huomioitan, että mahdollinen ohjaus verkko-osoitteeseen koskee vain iFrame-ikkunan sisältöä, ei koko verkkosivua. Yleensä on järkevämpää käyttää allekirjoituksen jälkeistä muokattua viestiä, jossa kerrot miten allekirjoittaja jatkaa asiointiaan verkkosivusi navigointielementtejä käyttäen allekirjoituksen jälkeen.

 

 Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.