Om du har signerat ett dokument med stark autentisering (BankID), sparas dokumentet arkivet i ditt personliga Visma Sign-konto, som du kommer åt då du registrerar dig i tjänsten som privatperson på https://sign.visma.net/sv/register

Att registrera dig som privatperson är gratis och förpliktar dig inte till någonting. Då du registrerar dig kommer du att kunna logga in på ditt konto och ladda ner dokumentet från arkivet.

Om du har signerat dokumentet utan stark autentisering eller har skrivit under med företagsnamn genom att välja företaget direkt från menyn, bör du kontakta skaparen av inbjudan om du inte har fått den signerade versionen per e-post.