Om du har signerat ett dokument med stark autentisering (BankID), sparas dokumentet i Arkivet på ditt personliga Visma Sign-konto, som du kommer åt då du registrerar dig till tjänsten som privatperson på  https://sign.visma.net/sv/register

Att registrera dig som privatperson är gratis och förpliktar dig inte till någonting. Då du registrerar dig kommer du att kunna logga in på ditt konto och ladda ner dokumentet från arkivet.

Om du inte har registrerat dig inom 30 dagar efter signering kommer dokumentet att raderas från ditt personliga arkiv.

Om du har signerat dokumentet utan stark autentisering, signerat i namn av ett företag genom att välja företaget direkt från menyn, eller inte har registrerat dig inom 30 dagar, kan du kontakta avsändaren av inbjudan om du inte har fått den signerade versionen via e-post. Avsändaren kan skicka det signerade dokumentet åt dig.