Verkkolomakkeella tarkoitetaan tässä yhteydessä Visma Sign Forms lomaketta, jollainen voidaan rakentaa itse. Lomakkeelle voidaan täyttää erilaisia arvoja ja jokainen lomake allekirjoitetaan aina lopuksi vahvalla tunnistautumisella. Täytetystä lomakkeesta muodostuu valmis pdf-tiedosto, joka sisältää allekirjoitussivun. Allekirjoitettu lomake on validi asiakirja, joka on allekirjoitettu sähköisesti.

Tässä yksi esimerkki lomakkeesta, joka on rakennettu Visma Sign Formsilla, klikkaa tästä!