Kaikilla Visma Sign -palvelua käyttävillä yrityksillä on mahdollisuus käyttää Visma Sign Forms -lomakepalvelua. Käyttäjän tulee olla vähintään yhden yrityksen käyttäjänä Visma Signissa, jotta hän voi luoda ja muokata verkkolomakkeita. Lomaketoiminnallisuus ei siis ole käytettävissä Visma Signia yksityishenkilönä käytettäessä.

Forms on helppokäyttöinen lomakemuokkain, jolla tehdyt lomakkeet sisältävät automaattisesti sähköisen allekirjoituksen toiminnot. Lomakkeiden laatimisesta ja julkaisusta ei peritä erillistä veloitusta. Vain täytettyjen lomakkeiden allekirjoitukset veloitetaan osana Visma Sign -käytön laskutusta.

Luodut lomakkeet voi lähettää linkkinä lomakkeen täyttämistä ja allekirjoittamista varten, tai upottaa iFrame-tekniikalla verkkosivuillesi. Allekirjoitetut lomakkeet toimitetaan sähköpostilla määrittelemääsi sähköpostiosoitteeseen sekä allekirjoittajan sähköpostiin PDF-tiedostoliitteinä. Lisäksi allekirjoitetut lomakkeet tallentuvat Visma Sign Arkistoon.

Lomake-editoriin siirrytään Visma Sign -selainpalveluun kirjautumisen jälkeen päävalikon Luo verkkolomake -linkistä tai sinulle erikseen lähetetystä lomakkeen ylläpitolinkistä.