Kun organisaatio luo ensimmäisen Visma Sign Forms -lomakkeensa, tulee pääkäyttäjän aktivoida lomakepalvelu Visma Sign tilin asetuksista. Voit mennä luomaan lomakkeen valmiiksi, vaikka et olisikaan yrityksen pääkäyttäjä, mutta et voi tallentaa lomaketta, ennenkuin lomakepalvelulle on annettu pääsyoikeus. Kun siirryt Asetukset -välilehdelle, organisaation pääkäyttäjä saa sähköpostitse ilmoituksen hyväksymistarpeesta. Pääkäyttäjän saamassa viestissä on tieto sovelluksesta (VismaSign FormsBuilder / Visma Sign Forms).

Näin hyväksyt ohjelmistoyhteyden:

1. Kirjaudu sisään Visma Sign tilille

2. Mene kohtaan asetukset -> ohjelmistoyhteydet

3. Visma Sign Forms näkyy ohjelmistoyhteydet -kohdassa, joten voit nyt hyväksyä yhteyden.

Kun pääkäyttäjä on hyväksynyt organisaatioyhteyden, voit jatkaa lomakkeen muokkausta ja tallentaa sen. Ensimmäisellä kerralla tehdyn aktivoinnin jälkeen pääkäyttäjältä ei edellytetä lisätoimenpiteitä. Organisaation käyttäjät voivat perustaa uusia lomakkeita ja muokata vanhoja suoraan itse kirjautumalla. Lomakepalvelun aktivoinnista ja lomakkeiden luomisesta ei tule lisäkustannuksia.