Kun organisaatio luo ensimmäisen Visma Sign Forms -lomakkeensa, tulee pääkäyttäjän aktivoida lomakepalvelun ohjelmistoyhteys Visma Sign tilin asetuksista.

Kuinka tulee siis toimia?

1. Luo verkkolomake -painike vie sinut Visma Sign tilillä lomake editoriin.

2. Jos kyseessä on ensimmäinen kerta, älä rakenna vielä lomaketta, vaan siirry eteenpäin sivun

alareunasta niin pitkälle, että saat ilmoituksen hyväksyttävästä ohjelmistoyhteydestä (jos

matkan varrella on pakollisia kenttiä, täytä nämä).

3. Sulje Forms välilehti.

4. Siirry Visma Sign tilillä kohtaan asetukset -> ohjelmistoyhteydet ja hyväksy Forms yhteys