Haluatko lisätä uuden käyttäjän?

Voit lisätä uusia käyttäjiä yrityksen tilille kohdasta asetukset - käyttäjät - lisää uusi käyttäjä, tarvitset vain henkilön sähköpostiosoitteen, johon haluat kutsun toimittaa. Kun lisäät uuden käyttäjän, muista määritellä mihin käyttäjäryhmään haluat hänet lisätä.

Lopettaako käyttäjä yrityksessä?

Kun käyttäjä lopettaa yrityksessä, on tärkeää, että pääkäyttäjät muistavat poistaa käyttäjän myös yrityksen Visma Sign tililtä. Pääkäyttäjät voivat poistaa yritystililtä käyttäjän kohdasta "Asetukset" > "Käyttäjät" > Käyttäjän nimen kohdalla oikealla puolella "Poista". Näin henkilö menettää oikeuden yritystiliin samantien. Hänen yritystilille luomat kutsut säilyvät normaalisti, ne eivät katoa käyttäjän mukana.