Jos henkilö tekee allekirjoituksen jonkin yrityksen edustajana, kannattaa kutsulle laittaa päälle organisaatio -valinta. Kun kyseinen valinta on päällä, allekirjoittajalta pyydetään kutsun allekirjoitusvaiheessa myös tieto yrityksestä, jota hän edustaa allekirjoituksellaan. Näin ollen allekirjoittajan lisäämän yrityksen nimi tulee osaksi allekirjoitusmerkintää.

Mistä asetus löytyy?

Kun luot allekirjoituskutsua, voit asettaa allekirjoitukset organisaationa -valinnan päälle allekirjoittajat -otsikon alapuolelta. Jos haluat laittaa asetuksen päälle vain tietyille allekirjoittajille, voit klikata muokkaa -painiketta kyseisen allekirjoittajan kohdalta ja määrittää asetuksen vain tietylle henkilölle.

Jos allekirjoittaja on käyttäjänä edustamansa yrityksen Visma Sign tilillä, tallentuu asiakirja myös edustettavan yrityksen arkistoon ja se ei tallennu allekirjoittajan henkilökohtaiseen arkistoon.