Kun luot lomaketta, se rakentuu oletuksena siten, että lomakkeen täyttää ja allekirjoittaa yksi ja sama henkilö. Voit kuitenkin halutessasi muokata lomaketta siten, että siinä on useita allekirjoittajia ja jopa jättää lomakkeen täyttäjän pois allekirjoittajista.

Voit tehdä lomakkeen seuraavilla tavoilla:

Vaihtoehto 1: Lomakkeen täyttäjä allekirjoittaa itse lomakkeen.

Vaihtoehto 2: Lomakkeen täyttäjä allekirjoittaa lomakkeen, mutta hän voi lisäksi lisätä lomakkeelle toisen allekirjoittajan tai useamman.

Vaihtoehto 3: Lomakkeen täyttäjä ei allekirjoita lomaketta itse, vaan täyttää sen ja lisää lopuksi yhden tai useamman allekirjoittajan lomakkeelle.

Vaihtoehto 4: Lomakkeelle voidaan sallia muiden allekirjoittajien lisäys (vaihtoehdot 2 ja 3), mutta lisäksi voidaan asettaa joku oletusarvoinen allekirjoittaja. Tämä allekirjoittaja lisätään automaattisesti allekirjoittajaksi kaikkiin lomakkeisiin.

Mistä voin määrittää asetuksia näin?

Kun luot lomaketta ensimmäisellä sivulla, voit klikata kynä -painikkeesta kohdassa "Muut allekirjoittajat". Tämän valinnan takaa sinulle aukeaa "Salli muiden allekirjoittajien lisääminen" -vaihtoehto. Kun klikkaat tämän päälle, sinulle aukeaa useita vaihtoehtoja, joilla voit muokata yllä mainittuja asetuksia.