Henkilön nimi tulee Visma Signiin aina suoraan tunnistautumiskanavasta siinä muodossa kuin se on siellä ylhäällä. Ensin suosittelen tarkistamaan, että uusi nimesi on päivittynyt jo tunnistautumiskanavaasi (pankkiin tai teleoperaattorille).

Kun nimi on oikein tunnistautumiskanavassa, päivittyy se Visma Signiin kun kirjaudut sisään uudelleen rekisteröinnin kautta. Eli sinun tulisi mennä osoitteeseen https://sign.visma.net/fi/register, rekisteröityä uudestaan yksityishenkilönä ja kirjautua sitten sisään. Palvelu muistaa kirjautumistietosi, ja yhdistää sinut myös mahdolliselle yritystilille. Mitkään vanhat asetukset, oikeudet ja asiakirjat eivät häviä.

Koska rekisteröinti tehdään tunnistautumisen kautta, ei palvelussa voi samalla tunnistautumisella olla kahta käyttäjää. Tästä johtuen rekisteröinnin voi tehdä uudestaan ja palvelu tunnistaa vanhan käyttäjän. Näin Visma Sign hakee myös nimesi uudestaan tunnistautumiskanavasta ja se päivittyy Visma Sign tilillesi.

Jotkin tunnistautumiskanavat saavat tiedon nimenmuutoksesta virastolta parin viikon kuluessa, joten voit odottaa päivitystä tämän ajanjakson aikana.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.