Kun tallennat uuden verkkolomakkeen, saat Visma Sign -asetuksissa määriteltyyn sähköpostiosoitteeseesi viestin, jossa on linkki lomakkeen hyödyntämistä ja myöhempää muokkaamista varten. Lomakkeen otsikossa on määrittelemäsi lomakkeen otsikko, jotta tunnistat oikean lomakkeen myöhemmin.

1. Paina linkkiä ja lomake avautuu muokkaustilaan.

2. Voit muokata lomakkeen rakennetta, tekstejä ja asetuksia samalla tavoin kuin luodessasi uutta lomaketta. Siirry välilehtien välillä lomakemuokkaimen ylälaidassa.

Huomioithan, että tekemäsi muutokset astuvat voimaan heti kun painat Tallenna -painiketta välilehden alalaidassa. Muutokset vaikuttavat myös julkaistuihin lomakkeisiin välittömästi. Jos haluat tehdä jo laajasti käytetystä lomakkeesta muokatun version, kannattaa usein tehdä lomakkeesta kopio, muokata se halutun kaltaiseksi, ja lopuksi korvata vanhan lomakkeen linkki tai upotuskoodi uuden lomakkeen tiedoilla. Lue lomakkeen kopioinnista tästä.