Kun tallennat uuden lomakkeen käyttöönotto -välilehdelle asti, saat Visma Sign -asetuksissa määriteltyyn sähköpostiosoitteeseesi viestin, jossa on linkki lomakkeen hyödyntämistä ja myöhempää muokkaamista varten.

Tallenna viesti, sillä pääset siinä olevan linkin avulla avaamaan lomakkeen muokkaustilassa ja voit näin tehdä muutoksia lomakkeeseesi.

Kuka lomaketta voi muokata?

Lomakkeen muokkausuoikeus on aina sidottu lomakkeen luoneeseen käyttäjään, joten huomaathan, että vain lomakkeen luonut käyttäjä voi tehdä siihen muutoksia.