Lomakkeen luonti kannattaa aloittaa siten, että lomake tallennetaan ensin oletusasetuksilla aina käyttöönotto -välilehdelle asti. Tämä kannattaa tehdä siksi, että lomake tallentuu vasta tässä vaiheessa, kun ollaan siirrytty käyttöönotto -kohtaan. Kun sen jälkeen avaat lomakkeen muokkauslinkin avulla, voit välitallentaa lomakettasi aina sivun alareunasta.

Miten siis toimin?

1. Klikkaa luo verkkolomake -painiketta

2. Siirry eteenpäin oletusasetuksilla aina käyttöönotto -välilehdelle asti, täytä vain pakolliset kentät (huom. Yritys -kohta on ainoa kenttä, jota ei voi muokata jälkikäteen, joten olethan tässä tarkka jos hallinnoit useampaa yritystiliä)

3. Kun olet käytttöönotto -välilehdellä, on lomakepohja nyt luotu ja voit sulkea välilehden

4. Avaa sähköposti ja klikkaa saamassasi viestissä olevaa muokkauslinkkiä

5. Aloita nyt lomakkeen rakentaminen, muistathan aina välitallentaa sivun alareunasta!

Verkkolomake rakennetaan "raahaa ja pudota" -editorin avulla (Drag & Drop). Et siis tarvitse ollenkaan koodausosaamista tai aiempaa kokemusta verkkolomakkeiden luomisesta. Valitse "raahaa ja pudota" tekniikalla haluamasi tietokentät lomakkeelle vasemmasta reunasta ja muokkaa niitä haluamallasi tavalla.