Etkö muista salasanaasi?

Mikäli et muista salasanaasi, voit mennä osoitteeseen https://sign.visma.net/fi/login ja klikata salasana unohtunut? -painiketta. Pääset näin luomaan itsellesi uuden salasanan vahvan tunnistautumisen kautta ja voit kirjautua tilille käyttäjätunnus + salasana yhdistelmällä.

Etkö muista käyttäjätunnusta?

Mikäli et ole varma käyttäjätunnuksestasi tai siitä onko sinulla olemassa vielä Visma Sign tunnuksia, voit rekisteröityä Visma Signiin yksityishenkilönä osoitteessa https://sign.visma.net/fi/register, jonne sinun tulisi täyttää omat tietosi. Tästä ei ole haittaa, vaikka sinulla olisi jo tili olemassa - uudelleen rekisteröinti ohjaa sinut samaan vanhaan ympäristöön vahvan tunnistautumisen avulla. Näin saat päivitettyä käyttäjätunnuksen ja salasanan kerralla.

Mikäli olet ollut yrityksen käyttäjänä, huomaathan, että uudelleen rekisteröityessä mahdollisen yritystilin tietoja ei tarvitse täyttää eli kohtaa "Haluan rekisteröidä palveluun myös yrityksen/yhteisön" ei tule valita. Palvelu tunnistaa sinut vahvan tunnistuksen kautta, ja yhdistää sinut automaattisesti myös mahdolliselle yritystilille. Mitkään vanhat asetukset, oikeudet ja asiakirjat eivät häviä.

Käyttäjätunnus ja salasana ei täsmää?

Mikäli saat tämän virheilmoituksen tarkoittaa se, että jompi kumpi tieto on väärin. Katso siinä tapauksessa ohje yläpuolelta.