För närvarande är det ännu inte möjligt att  ladda ner eller radera flera dokument samtidigt i Visma Sign. Framtida förbättringar av dokumenthanteringen i Visma Sign är under planering, men det finns ännu ingen specifik tidsram för dessa funktioner.

För närvarande kan dokument endast raderas och laddas ner ett dokument i taget.

För företagskonton registrerade efter den 19 oktober 2023 kan dokument raderas genom att söka efter önskat dokument i dokumentvyn, klicka på dokumentnamnet och välja Ta bort dokument från de tre prickarna i det övre högra hörnet av sidan. För att ladda ner ett dokument, följ dessa instruktioner.

Om ditt konto skapades före den 19 oktober 2023 har du fortfarande vårt gamla arkiv i bruk och du kan hitta instruktioner för radering här. Dokument kan laddas ner från dokumentvyn via rullgardinsmenyn till höger om inbjudan genom att välja Ladda ner PDF.