Du kan opprette en ny dokumenttype i visningen Dokumenter.

1. Velg først Dokumenttyper:

2. Velg deretter Opprett dokumenttype:

3. Skriv inn et navn på dokumenttypen som representeres av dokumentene under den. Navnet på dokumenttypen kan for eksempel være Arbeidsavtaler, Fullmakter, Partneravtaler osv. Hvis du ønsker det, kan du også legge til en beskrivelse av dokumenttypen som beskriver hvilken type dokumenter som faller inn under typen.

4. Til slutt klikker du på knappen Opprett dokumenttype, og du er ferdig!

Psst! Hvis du ønsker å gi bestemte brukere tilgang til dokumenttypen du har opprettet, kan du gjøre dette ved å legge til ønsket brukergruppetilgang til dokumenttypen under Innstillinger > Brukere > Brukergrupper. Det kan for eksempel bety at du har en brukergruppe HR som du gir rettigheter til dokumenttypen Ansettelseskontrakter.