Oppsigelsestiden er en måned. Oppsigelsestiden begynner etter at kalendermåneden da oppsigelsen ble sendt ut har gått ut. Hvis du vil avslutte firmaets Visma Sign -konto, kan du sende en melding om oppsigelse til kundestøtten vår på stotte.sign@visma.com. Inkluder firmanavn og organisasjonsnummer i meldingen.

Betalinger som allerede er foretatt kan ikke bli refundert.

Vi anbefaler at du laster ned dokumentene dine fra arkivet før du avslutter din Visma Sign -konto, ettersom den originale kopien av et elektronisk signert dokument er en fil som inneholder signaturmarkeringene - en utskrift er f.eks. ikke en original kopi. Vær oppmerksom på at når du lukker kontoen, blir alle mapper, innstillinger, dokumenter osv. Slettet. De vil ikke være tilgjengelige for deg hvis du senere registrerer deg på nytt.