Kun olet lähettänyt kutsun, tallentuu se samantien lähettävän tilin arkistoon. Arkistossa näkyy aina kaikki asiakirjat tilasta riippumatta. 

Sen lisäksi löydät uuden asiakirjan myös avoimet kutsut -näkymästä, jossa näkyy kaikki allekirjoituskierrossa olevat, keskeneräiset asiakirjat, joista puuttuu vähintään yksi allekirjoitus. Täällä näkymässä ei näy muita asiakirjoja. 


Jos olet allekirjoittanut asiakirjan Visma Signin vahvalla tunnistautumisella, tallentuu asiakirja lähtökohtaisesti henkilökohtaiseen arkistoon, jonne pääset, kun rekisteröidyt Visma Signiin yksityishenkilönä osoitteessa

https://sign.visma.net/fi/register.


Jos rekisteröinnin ja allekirjoituksen välillä kuluu yli 30 päivää, poistuu asiakirja henkilökohtaisesta arkistosta automaattisesti. Tällöin suosittelemme olemaan yhteydessä kutsun lähettäjään. Asiakirjan voi pyytää lähettäjältä myös silloin, jos se on allekirjoitettu ilman vahvaa tunnistautumista.

Jos olet itse sekä lähettänyt että allekirjoittanut asiakirjan, löytyy tässä tapauksessa asiakirja vain yrityksen arkistosta.


Tarkempia ohjeistuksia löydät kansiosta "Lähetettyjen kutsujen hallinta"Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.