Har du skrevet feil e-postadresse eller telefonnummer til en underskriver? Slapp av, du kan redigere forespørselen på denne måten:

1. Åpne invitasjonen i arkivet.

2. Klikk på redigeringstasten ved siden av den ønsket underskriveren for å gjøre feltet redigerbar.

3. Klikk på lagre når du er ferdig.

Når du har lagret innstillingene, sendes invitasjonen ut på nytt på e-post og/eller SMS. Hvis mottaker allerede har åpnet invitasjonen, kan den dessverre ikke redigeres.