Når du har sendt en invitasjon, lagres den umiddelbart i dokument til avsenderkontoen. Arkivet vil alltid vise alle dokumenter, uavhengig av status.

I tillegg kan du også finne et nytt dokument i visningen for åpne invitasjoner, som viser alle ventende dokumenter i signatursyklusen som mangler minst én signatur. Ingen andre dokumenter vises her.

Ved å klikke på dokumentets navn kan du se og administrere følgende informasjon:

1. Du kan kansellere et dokument via alternativet Avbryt i høyre sidefelt.
  2. Du kan flytte dokumentet til en annen mappe.
  3. Du kan laste ned et dokument ved å klikke på knappen Last ned når som helst i signaturprosessen.
  4. Du kan se dokumentets status: venter på signaturer, kansellert eller signert.
  5. Du kan se status for individuelle invitasjoner
  6. Du kan se utløpsdatoen for en invitasjon
  7. Du kan angi en manuell påminnelse for invitasjonen
  8. Du kan bruke redigeringsalternativet til å endre underskriverens opplysninger inntil invitasjonslenken åpnes (deretter forsvinner alternativet)

Dokumenter som er sendt fra et annet selskap, kan også vises i selskapets arkiv hvis de er signert med en organisasjonsrolle og signataren har valgt dette selskapet som organisasjonen de representerer. Disse dokumentene er bare synlige for hovedbrukerne.